Improvisatietheater

De improvisatie theater werkzaamheden van Joost Tijssen vallen onder de vlag van The Impro Company. Met The Impro Company verzorgt Joost Tijssen improvisatietheatershows, interactieve dagvoorzitterschappen en improvisatietheater workshops. Kijk voor meer informatie over deze producten op de website van The Impro Company.

Voorbeelden van improvisatietheater voor uw organisatie:
Improvisatietheatershow
Een improvisatietheatershow wordt ingezet als energieke opening of als ludieke afsluiting van uw bijeenkomst. In een show worden verschillende geimproviseerde scenes gepresenteerd geheel in het thema van de bijeenkomst.

Interactief dagvoorzitterschap
Tussen de sprekers of programmaonderdelen in komen de dagvoorzitters met geïmproviseerde scènes die direct te maken hebben met de besproken onderwerpen.

Improvisatietheater workshop
The Impro Company verzorgt improvisatietheater workshops en improvisatietheatertrainingen voor bedrijven. In een korte workshop (2,5 uur) worden improvisatietheater vormen aangeleerd welke de deelnemers vervolgens aan elkaar presenteren. De trainingen zijn zeer geschikt als teambuilding- of kennismakingsactiviteit of een verrassend bedrijfsuitje.

The Impro Company werkt onder andere voor:
(klik op de logo's voor meer informatie)